Concurs cu bilete la Cohen şi Balkanik Festival, mo!

Ăsta-i un weekend tare solicitant. Avem un aparat de redacţie şi ţâşpe evenimente. Io fireşte că mă duc la ăl’ mai ţigănos, de care fuge tătă lumea, şi li-i pasez pe Cohen, Anathema, Kempes şi Il Divo restului colejilor, sireacii. :D Tocmai mă gândeam că meseria asta mi-ar plăcea de 10 ori mai puţin dacă m-ar trimite cineva la concertul x şi y în loc să aleg io.

Deci pe mine mă găsiţi la Uranus, ca de-obicei, la Balkanik Festival. De la IRAF încoace iar am uitat câte staţii tre’ să merg cu tramvaiu’ de la Unirii ca să ajung în zonă, da’ pun pariu că-mi vine mintea la loc în weekend. Şi p-ormă pân’ la anu’ iar uit.

Aşadar ziceam că vă dau doo bilete, pen’ că prekinii pentru care le-am confiscat se trag amu’ pe fese şi nu mai au cum s-ajungă (doar nu credeaţi că le-am luat ca să vă răsplătesc vouă fidelitatea că cetiţi numa’ minuni de-atâta timp încoace!).

Am aşa: o invitaţie dublă la Balkanik Festival (21-23 septembrie) şi un bilet simplu la concertul lui Leonard Cohen (22 septembrie). Ca să le câştigaţi, tre’ doar să daţi like pe Facebook la pagina blogului, să shareuiţi ultimele 3 postări, să faceţi tri tumbe prin casă şi să lăsaţi aici un link cu o poză care să dovedească asta. Apoi voi trage la sorţi doi câştigători cu random.org. Glumesc, desigur.

Având în vedere ca NU CRED ÎN RANDOM.ORG!!, vă pun să faceţi ceva creativ pentru ca apoi să vă pot alege după cât m-aţi făcut să râd sau să plâng. Cu alte cuvinte, singura cerinţă a concursului îi să îmi provocaţi o reacţie. Cititorii mai vechi au avantajul de-a şti what makes Roxa tick. ;))

Şi acum, provocarea: să-mi lăsaţi un comentariu cu ce-ar fi mişto să scrie/fie desenat pe tricoul unui ţigan random de la Balkanik SAU pe cel al lui Cohen (în funcţie de unde vreţi să mereţi), dacă domniile lor s-ar îmbrăca în tricouri când or păşi pe scenă, ceea ce mă-ndoiesc. Mai multe nu zic, am încredere în creativitatea dumivostre.

Deadline concurs: vineri, adică mâine, ora 15. Cel târziu până la 15.30, câştigătorul primeşte un mail de la mine despre cum facem să intre-n posesia premiului. Preferabil să fiţi din Bucureşti sau să fiţi dispuşi să vă deplasaţi fundurile provinciale pentru concert, nu le dau prekinilor voştri, ci vouă!

Later edit: Liviu ia biletul la Cohen și Livia la Balkanik (voi v-ați înțeles, tizilor, să-mi luați premiile?). Ora 15 o fost depășită din cauză de ședință aproape corporatistă. Mă scuzați. :D

4 thoughts on “Concurs cu bilete la Cohen şi Balkanik Festival, mo!

  1. Eu nu mi-l pot inchipui decat pe Leonard Cohen ducandu-se cu un tricou “Where is my gypsy wife (tonight sau nu)” la Balkanik Festival, imediat dupa propriul concert.

  2. Dacă Leonard Cohen ar ieși vreodată pe scenă îmbrăcat într-un tricou, pe el ar sta scris ceva de genu’ : “I’m not dead yet so thank you for your money”… are pe alocuri un simț al umorului care te face să-l îndrăgești și mai mult.

  3. Un tricou potrivit pentru un tigan de la Balkanik ar fi cu un desen reprezentandu-i pe Hollande si pe Sarkozy imbracati neglijent, in fata Casei Poporului, cu pancarte “S’il vous plait, monsieur!” :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *