4 thoughts on “Zi-o pe-aia cu laptopu’ şi taximetristu’ ţigan!

  1. “acă n-ai nimic mai bun de oferit oamenilor, nu le lua religia”…

    Din pacate nu ai ce sa le oferi mai mult decat sa le spui ca pot sa-si ia ei singuri, iar asta nu prea tine. Daca nu si-au luat pana la vremea asta, e mult mai greu sa se apuce acum. Si e treaba serioasa sa inlocuiesti religia din cap, care a umplut multe goluri de cunoastere cu prostii. Nu e vorba de luat sau scos prostii din cap, dar e nevoie si de a pune ceva in loc si nu o alta prostie… Imposibil nu cred ca este, dar sigur nu e simplu.

  2. Ai dreptate, dar ar fi rezultatul a ani întregi de educaţie a următoarelor generaţii (ăstea vechi sunt cauze pierdute). Dar ar trebui să privim şi efectele negative. Din creştinism ar dispărea o grămadă de tradiţii faine, care-mi plac şi mie, ateei de rând. Plus că eu nu cred în autocontrolul maselor. Ok, le dai ştiinţa, dar ce fac apoi cu ea? Nu ştiu, nu pot să-mi imaginez lumea aşa, sau dacă pot, o văd ca pe o lume rece şi mecanică.

  3. Tu, parcă te și văd abia mergând cu laptopu și geanta, intrând pe ușa redacției și încruntându-te la mine, dar io am știut mereu că era o privire plină de tandrețe :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *