Am întâlnit şi femei cicălitoare fericite

Eram acu’ vreo două săptămâni în Cluuuj, no!, cu trupa veselă din faculte, adică io, Buburuza şi Blonda, acasă la singura clujeancă prin adopţie dintre noi, adică Blonda. N-am plănuit să ne nimerim pe capu’ ei fix de 8 al lu’ martie, da’ aşa s-a-ntâmplat. Şi cum 8 martie + 3 gagici = shopping, ghiciţi unde ne-am petrecut juma’ de sâmbătă. În Iulius Mall, d’oh!

Acolo fiecare şi-o făcut de cap în felu’ ei. Vreţi să sărim peste detaliul ăsta usturător la buzunare? Mulţam. :D

Ameţite de căpăţânile noastre blonde după atâtea ore în imensitatea aia de mall, am fost întâmpinate la ieşire de pretenu’ Blondei – căruia o să-i zicem Bubu Boyfriend, pe scurt Bubu BF. Venise să ne ia în caleaşca fermecată şi să ne livreze la domiţil, că noah, 3 gagici + shopping = plase cu chestii, multe plase cu multe chestii. Evident, nu înainte să-şi răsfeţe Blonda cu ditamai buchetu’ de flori, atâta de fain de zici că la altar voia s-o ducă, nu acasă. Io şi Buburuza am primit fiecare câte-o floare. Très sympa acest Bubu BF, pe care eu doar atunci îl cunoşteam. Recunoaşteţi că deja vă place şi vouă. V-ar plăcea şi mai mult dacă i-aţi vedea rotunjimea posteriorului, credeţi-mă (Blonda a vrut să mă lase să-l spankuiesc în ultima zi, atâta i l-am lăudat; deci cine tratează ca obiecte pe cine, hm?).

Mic interludiu explicativ: Blonda a fost mereu… blonda supremă a grupului, în timp ce eu şi Buburuza suntem iscoditoare şi sarcastice. Dac-am juca într-un film cu teenagers americani, noi am fi the jerks/bullies, făcând mereu mişto de ea, analizându-i fiecare cuvinţel care-i iese pe gură. Da’ staţi liniştiţi, Blondei noastre îi place atenţia şi îşi joacă tare bine rolul de ingenuă/naivă. Şi-i fun pentru că ne iubim. :))

Revenind. Blonda cu buchetul ei imens, eu şi Buburuza cu câte-o floare. În maşină fac ce fac şi mi se blegeşte floarea. Buburuza a râs cu lacrimi când a văzut isprava, o dată acolo şi o dată acasă, când Blonda le-a pus pe toate în vază şi a crezut că ea a îndoit-o, în timp ce eu, fireşte, făceam pe proasta. Şi pe când se duce asta pe hol să pună vaza cu flori la vedere, numa’ ce-aud:

– Buuubuu BF, florile ăstea put! Doamne, ce urât miros!! se smiorcăie Blonda.

Io şi Buburuza paralizăm… de râs, cum altfel. OK, prima dată a fost amuzant. A doua oară când i-a zis-o n-a mai fost. Nici a treia, nici a patra. Nici a doua zi!

– Da’ mai taci, tu! Jesus, ce cicălitoare te-ai făcut. Omu-ţi face un cadou mişto şi tu-n loc să apreciezi gestul te plângi că put florile?! mă răstesc într-un final la Blondă.
– Da’ chiar put, noah! mă priveşte Blonda cu puppy eyes.
– Nici măcar nu contează dacă put sau nu! mă răţoiesc io-n continuare.

stânga eu, dreapta Blonda, leit!

Admiram sincer stoicismul cu care Bubu BF îndura reproşul. N-a zis nimic nici a doua zi, nici măcar nu şi-a dat ochii peste cap, cum ar fi făcut orice om întreg la cap după atâta pisălogeală.

În fine, era o duminică însorită, caldă şi ne pregăteam să mergem sus la Cetăţuie. Muieri fiind, pregătitul ăsta ne-o luat cam două ore, aşa că am avut timp să uităm şi de flori, şi de sentimente rănite, şi de tot. Dar pe când ne aşteptam mai puţin, năvăleşte în cameră Bubu BF cu vaza cu flori în braţe, ţinută cât de departe de nas putea, cu o faţă schimonosită de zici că l-o pictat Picasso, şi în drum spre balcon spune cu disperare în glas:

– Bă, da’ chiar că put florile astea!

În două secunde Buburuza-i cu lacrimi în ochi de râs, Blonda afişează cea mai triumfătoare privire de pe planetă, iar io, proastă, mă duc să verific! Că doară să dai din gură-n necunoştinţă de cauză-i simplu, da’ de mirosit până atunci nu le mirosisem. Şi bine-am făcut, doamne. Nici n-am apucat să mă apropii bine de ele, că brusc mi s-a mutat nasu’, mi s-a-ntunecat privirea, iar în mintea din ce în ce mai neoxigenată înfloreau cuvinte de genul armă chimică, calamitate nucleară, strat de ozon distrus şi încălzire globală dovedită ştiinţific. Puneţi o mie de sconcşi laolaltă şi nu sunteţi aproape de puturoşenia florilor ălora. Cea mai pestilenţială baltă la 40 de grade Celsius emană parfum de roze pe lângă duhoarea lor. În timp ce aproape leşinasem, am avut o halucinaţie cu Blonda purtând tricou cu I TOLD YOU SO!.

Da’ credeaţi că i-a ajuns să aibă dreptate? Cu acelaşi chip angelic, Blonda a dat lovitura de graţie de faţă cu toată lumea:

– Pfui, miroseau a… a ciclu!

Ghiciţi care dintre noi era la ciclu. Mda.

8 thoughts on “Am întâlnit şi femei cicălitoare fericite

  1. Tin sa mentionez ca nu te mai ajuta memoria ca odinioara si incadrarea temporala a evenimentului nu e cea mai exacta (nu a rezistat Bubu BF pana a doua zi, ci chiar in aceeasi seara le-a scos afara) :D, dar in rest ai fost exacta ca un ceas elvetian. Ce-am mai ras cand am citit postul. Te pup caprish drag >:D<

  2. Rox, cu mare parere de rau, tin sa confirm povestea Blondei :) nici macar pana a doua zi n-a rezistat Bubu BF, ci sambata seara, inainte sa ne punem la somn, le-a scos in balcon :)) no problem, te intelegem, varsta isi spune cuvantul :))
    By the way, rad cu lacrimi =))
    Cica Blonda – “I told you so!” =))

  3. Pingback: O buburuză-i tot ce-ţi poţi dori de la viaţă, iar noi suntem 3 | Fascination Street

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *