Dintr-una-ntr-alta

Wow, am folosit 4 cratime într-un titlu. Language++! Later edit: acuma văd că-s 3. Ca de obicei, math –.

Profit de faptul că am terminat A Clash of Kings înainte de miezul nopţii să mai aştern 2-3 rânduri p-acilea. Dacă nu v-aţi prins, de când mi-am luat cărţile mă strofoc să ajung înaintea serialului, ca să nu mi se mai pară spoiler fiecare chestie pe care-o văd pe Facebook sau Twitter. Fugitiv, pen’ că scrolluiesc repede şi disperat şi uitându-mă în altă parte, cântând ceva stupid de genul “la lala la laaaaaa, nu aud nu văd nu aud nu văd” – true story.

Cu alte cuvinte, de când mi-am luat cărţile, nu mai prea fac altceva decât să le rumeg. Hence the silence.

Ceea ce am vrut să spun e că de când mi-am luat cărţile nu mai fac altceva bun decât să citesc. Tâmpenii au fost cu duiumu’ în numai câteva săptămâni, de mă mir şi io de mine. D-alea grave, pe care n-am îndrăznit să le zic nici celor mai buni prieteni, dar despre care o să râdem împreună pe blog peste câţiva ani, cel mai probabil 10.

Am ajuns la concluzia că n-are cum să-ţi placă Game of Thrones şi să-ţi pută politica. E pur şi simplu imposibil. Bine, că la noi politica îi un fel de Cântec de gheaţă şi foc scris de progenitura improbabilă rezultată din actul copulativ cu atât mai improbabil dintre Mihail Sadoveanu şi Dan Diaconescu… eh, asta-i cu totul altceva.

Revenind. Vorbeam azi cu Flavius la telefon şi de la politica din GoT am ajuns la cea băştinaşă. L-am pus la curent cu noua gafă a domnului prim-ministru, care numa’ că n-a zis ceva de genu’ “noroc că vine războiu’, că mai produce şi industria noastră ceva”, cu asta sperând domnia sa să se promoveze.

Urmând firul logic, Flavius suferă brusc de o criză de logoree cu spasme sarcastice:

– Daaa. Ce noroc cu Hiroshima! Pun pariu că industria imobiliară a avut un boom atunci. Ce noroc şi pe bolnavii de cancer cu Cernobîlu’… radioterapie gratuită, tată!

Şi a mai pomenit de un caz asemănător, da’ noi, ăştia care avem doar cunoştinţe de basic history, n-am ţinut pasul. Eram prea ocupată să râd cu lacrimi. Dar până la urmă la ce să te aştepţi de la omul care-ţi spoiluieşte un detaliu destul de semnificativ din cărţile sus-amintite şi apoi îţi trimite o scuză în felul ăsta?

pardon his mistakes, he only speaks basic English :D

Revin!

10 thoughts on “Dintr-una-ntr-alta

  1. I didn’t spoil anything THAT time. :P

    But again, when it comes to GoT, talking to you is like walking through a minefield with skis on. Blindfolded. Severely inebriated.

    PS Chiar trebuia să pictezi imaginea lui Sadoveanu jucându-se de-a animalul cu două spinări cu Diaconescu (bine că primul e mort, altfel nu mai era atât de improbabil pe cât crezi)? This would make even Tyrion puke.

  2. Ba da! Ţi-am zis că am ajuns la partea în care a murit… cineva şi mi-ai spus că altcineva măcar are regrete, de unde am dedus că altcineva l-a ucis pe cineva! Şi deşi bănuiam, nu eram sigură. Deci fuck off!

  3. Ale mele personaje preferate (un ser si o lady) n-au aparut inca in serial. Cred ca la anu’. Iron Islands (for the wrong reasons) si Dorne (for good reason) FTW!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *