Voi aţi citit Biblia?

Eu nu pe toată, deci să nu vă prind cu spoilere! Dar oricum tre’ să ştiţi de la orele de religie (lol right) episodul cu Iosif – nu ăla, ci ăl’ oldschool, din Vechiul Testament, pe care l-or vândut fraţii ciudoşi la neşte negustori şi-o fost dus în Egipt. Până v-amintiţi unde aţi chiulit când s-o predat asta, ideea e că gagiul ajunse vârât în temniţă de faraon şi îşi făcu (halal) prieteni explicându-le visele. NU O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI ce s-a întâmplat mai departe cu Iosif!!!

Şi pentru că de când mă ocup de o oarecare carte pentru copchii numa’ corelaţii biblice am în cap, nici nu mă mir ce-a ieşit azi dintr-un simplu schimb de sms-uri.

El: Aşa vis fain am avut! Hrăneam împreună raţele din Cişmigiu şi una dintre ele şi-a pus capul pe genunchiul tău.

Eu: Unde-i Iosif, să tâlcuiască visul?

El: L-a băgat faraonul Traian la zdup, unde s-a certat cu Felix, colegul de celulă. Ăla visase că i s-au destrămat ciorapii şi-i ieşeau toate cele zece degete prin ei. El credea că asta înseamnă că în zece zile zidurile Rahovei se vor prăbuşi şi va ieşi. Iosif i-a prezentat o versiune oarecum diferită, iar de atunci nu-şi mai vorbesc. Umblă vorba că şi Iosif ar fi băsist…


Oh, Florin Chilian, you’re so random.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *