Trezitul la ora 6 dimineaţa dăunează grav orientării sexuale

Cu excepţia weekendurilor, se face mintenaş un an de când mă trezesc în fiecare zi la 6 AM. În timp, chestia asta are efecte nefaste asupra organismului, care organism nu poate nicicum adormi înainte de ora 12 noaptea, mai ales în ultima vreme. Da’ n-aş fi bănuit vreodată că o să se-ajungă la incertitudine în privinţa orientării sexuale!

Să vă explic.

Azi-dimineaţă am ajuns la muncă şi am constatat că mi-am pierdut un cercel. Argint cu chihlimbar, cadou de la draga de Blondă, deci cu valoare sentimentală infinită. OMG, panică. Fireşte, ce poţi să faci în cazul ăsta? Înnebuneşti pe toată lumea. Am pus colegii să-l caute. Am sunat-o pe muma, care-a scrutat nemilos covoare şi gresii. L-am sunat pe Jason, şoferu’ de microbuz (!), care-a căutat şi sub tapiseria scaunelor din maxi taxi. NIMIC. Futu-i cercelu’ lu’ peşte prăjit! Cum să pierzi un cercel în 500 de metri, cât am făcut de-acasă până în staţie? Bleago!

După o zi de muncă şi câteva ore de shopping în care m-a tentat inclusiv să-mi cumpăr ALŢI cercei cu chihlimbar, îmi aduc aminte… Dimineaţa, înainte să plec, am avut un moment în care am realizat că mi-am pus un singur cercel în ureche. Staţi, it gets better. Am făcut ceva în sensul ăla, că doar cine pleacă de-acasă cu un singur cercel în ureche când încă nici n-o crăpat de ziuă afară?… OK, nu răspundeţi la întrebarea asta. Da’ ghiciţi ce-am făcut! Simplu, am mutat cercelul. Din urechea stângă în aia dreaptă. From left to gay. Problem solved! Long live 6 AM! Go, Roxa! <:-P

Cercelul lipsă era acasă, bine-mersi. Tre’ să fac ceva cu programul ăsta, altfel peste vreo două luni apar machiată la un singur ochi şi mă declar zoofilă. Fuck my life.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *