Cel mai original mărţişor evăr

Amu’ io nu-s convinsă că “original” are superlativ, dar… să vă zic. Vineri seara îmi aduce un curier mega terminat, care gâfâia după trei etaje ca după un semimaraton, un pachet de la acelaşi mascul din postul precedent. Uuu, cu ce ocazie? Desfac şi văd şnurul alb şi roşu. “O, căcat. Duminică-i întâi!” fu primul gând care mi-a străfulgerat mintea. Studiez conţinutul pachetului, văd un mărţişor cu buburuză şi ceva împletitură dubioasă.

“Nu e nu ştiu ce, da’ ce bine că-l am şi nu mai tre’ să-i caut ceva mumei!”. Egoism? Tăceţi, că maică-mea mi-o luat de 1 Martie un tricou pe care scrie LOVE. Mie. Roxa. FML. Pe care o să-l port, desigur, pentru că e de la maică-mea şi m-a înduioşat, oricât de total necorespunzător personalităţii îl găsesc.

NOROC că am inspiraţia să citesc biletul de pe verso. Pardon, de citit îl citeam oricum. Noroc că mă prind că ceva e dubios, că de-obicei nu-s atât de ‘teligentă.

Dau să-l pun deoparte, da’ numai handjob am în faţa ochilor. Handjob? Nu se zice handmade? Şi apoi desfac cutiuţa şi privesc mai atent.

Yup. Am primit mărţişor în formă de pulă. Ceea ce e OK, că nu mai avusesem de ceva vreme un obiect falic bun de purtat.

2 thoughts on “Cel mai original mărţişor evăr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *